Joulu sujui hyvin. Mentiin perheen kanssa mummolaan, jossa odottikin jo serkkuja ja kummityttö. 1 1/2 tuntia odottelimme tv.tä katsoen, sitten joulupukki tuli katsomaan kummityttöä ;).

Lahjoja jaetiin aikamoisesti: itse sain villasukat, työkaluja, deodoranttia ( ja aika paljon :D ), 2 kylpytakkia ja ehkä parhaimmin ajatellut lahjat eli t- paidat johon oli painettu kummitytön kuvia ja teksti "kummisetä" sekä toinen paita johon oli painettu kuva kaikista kissoistani.

Joulunjälkeiset päivät menivät hyvin rakennellessa ja puhuessa yhden mukavan tytön kanssa :).

Niinhän siinä oli päässyt käymään, että kun kauan oltiin jo puhuttu niin ensin ihastuin ja sitten rakastuin ♥. Koska hänkin oli sitä mieltä, että olisi aihetta julkaista tieto seurustelusta se tehtiinkin. Hän saikin paljon kommentteja aiheesta ja toivon, ettei ihan muserru niiden määrän alle.

Todella haluan tämän kestävän sillä hän vain on ainut josta voin sanoa pitäväni, olen aina etsinyt juuri hänenlaistaan. Hän onkin parasta mitä minulla koskaan on ollut ;). Jos vain kelpaan, en halua tuottaa pettymystä. Silloin pidän susta kiinni aina enkä hylkää sua koskaan.

Olenkin valmis kaikkeen, hänen ehdoillaan.